E-post

Vi viser deg hvordan du kan skape bedre resultater med din e-postmarkedsføring, ved hjelp av godt innhold, testing, segmentering og innsikt.
Hvordan lykkes med e-postmarkedsføring?

 

Visste du at e-post er en av de mest effektive kommunikasjonskanalene? Mange bedrifter undervurderer e-post som kanal, og overser det enorme potensialet som ligger her. Tilnærmet alle har e-post og flesteparten av oss sjekker denne opptil flere ganger i løpet av dagen. Under dette kurset vil vi gi deg tipsene du trenger for å få din bedrifts utsendelser til å stikke seg ut i målgruppens overfylte e-postbokser.

 

Vårt e-postkurs passer best for de som allerede er i gang med e-postmarkedsføring, men som føler at det er mer å hente. Kurset vil ha en praktisk tilnærming, der vi guider deg på reisen fra opprettelse til utsendelse, med strategiske tips og triks du kan benytte på veien. I tillegg vil vi vise deg hvordan du ved hjelp av analyse og innsikt kan nå de du vil, med rett budskap til rett tid. Det handler om å ta de rette valgene og å kjenne din målgruppe.

 

Kurset vil ta for seg følgende:

  • Fordelene ved e-post som markedsføringskanal
  • Trender, tips og triks
  • Tips til oppsett av e-post (tekst, bildebruk, emnefelt og preheader, farger, innhold etc.)
  • Tips til utsendelse av e-post: rett timing og målgruppe (segmentering)
  • Gjennomgang av de ulike e-posttypene (velkomst-, transaksjons-, produkt-/promoterings- epost, nyhetsbrev etc.)
  • Analyse, testing og måling for bedre innsikt
  • Caser: hvordan gjør vi det i Oculos?

 

Oculos er totalleverandør av digitale tjenester og markedsleder innen kundedialog og digital kommunikasjon. I løpet av 2017 gjorde vi over 457 154 963 e-postutsendelser. Basert på våre erfaringer, kompetanse og innsikt, ønsker vi å hjelpe deg og din bedrift på veien til vellykket markedsføring!

 

Kurset varer i 4 timer og koster 2 900,- pr. person (1 500,- pr. ekstra person fra samme selskap). Dette inkluderer også enkel servering.

 

Første kurs vil bli avholdt 2. mai 2018 i våre lokaler sentralt i Oslo i Holbergs gate 21. Tidspunkt fra 09.00 – 13.00 (inkludert 30 min lunsj)

 

Meld deg på ved å fylle ut skjemaet nedenfor.


Truls jobber som fagansvarlig for e-post og frontend designer i Oculos. Han har over 10 års erfaring innen e-postmarkedsføring, og jobber med både koding, innhold, analyse og optimalisering.Meld deg på i dag!

 badge 2014 - Gull - Max Marketing Mix
Pepsi-MAX/ G-Sport
Integrert kampanje
badge 2013 - Gull - Max Marketing Mix
Plantasjens kundeklubb
Lojalitetsprogram
badge 2014 - Sølv - Max Marketing Mix
Nille-klubben
Lojalitetsprogram
badge 2015 - Bronsje - Max Marketing Mix
G-Sport/G-MAX Julekalender 2014
Enkeltarbeid