Cxense Display

Oculos har en rekke samarbeidspartnere som kan tilføre deg som kunder mer helhetlig produkter og tjenester. Vi samarbeider med våre partnere på en rekke prosjekter som er til nytte og verdi for begge parter. Målet er alltid at samarbeidet skal levere best mulig resultat til deg som kunde.

Digitalnatives210x97

Digital Natives

Digital Natives er et digitalt kommunikasjonsbyrå. Som partner til Oculos, bidrar de med å utvikle kommunikasjonsstrategier for digitale medier. Dette med fokus på hvilken rolle de respektive digitale mediene skal spille i den totale kanalmiksen. Digital Natives bidrar i realiseringen av kommunikasjonsstrategier, fra idé og design, til produksjon, hosting og drift. Vi har et team som kan levere Flash, HTML5, mobile løsninger, Facebook-apps og det meste av andre relevante digitale verkøy.

digitalnatives.no

cognito210x97

Cognito

Cognito gjennomfører praktisk CRM fra strategi til responshåndtering. De er rådgivere på CRM og digital kommunikasjon for sine kunder.

Cognito er opptatt av sammenhenger og gjennomføringskraft for å ivareta god 1:1 kommunikasjon.  Oculos samarbeider med Cognito på flere kunder, der vi opererer som underleverandør på teknisk løsning.

cognito.no

EvokedSet210x29

EvokedSet

EvokedSet AS er en av våre distribusjonspartnere som benytter Oculos Dialog i sitt arbeid med kunder. De har spesialisert seg på forvaltning av elektroniske dialogkonsepter uavhengig av om dette er på web, mobil eller e-post. I tillegg til å prosjektlede dialogprosjekter, tilbyr EvokedSet tjenester rundt operativ forvaltning og håndtering av kundedialog på vegne av sine oppdragsgivere.

evokedset.no

Bisnode210x47

Bisnode Matchit AS

Bisnode Matchit AS (tidl. Lindorff Match) er samarbeidspartner på leveranser knyttet til datakvalitet. Oculos kan gjennom partnerskapet med Bisnode Matchit tilby våre kunder vask og vedlikehold av kundedatabaser, slik at dette øker kvaliteten på kundedialogen.

bisnode.com/norge/

Apphuset210x97

Apphuset AS

Apphuset AS er en av Nordens ledende mobilapplikasjonsleverandører og spesialiserer seg på utvikling for Apple iOS, Google Android, Windows Phone 7, Blackberry og Symbian. Selskapets kjerneområder er rådgivning, design, utvikling, publisering og markedsføring samt forvaltning og support.

apphuset.com

Delivermore210x51

Delivermore

Delivermore jobber med effektivisering av CRM-aktiviteter uavhengig av kanal – enten med utgangspunkt i interne kundedata, eksterne markedsdata eller en kombinasjon.

delivermore.no