PERSONVERNERKLÆRING

 

1 Innledning

 

Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger.  I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Oculos.no og medfølgende tjenester eies og driftes av Oculos AS Org nr 980 393 011, Holbergsgate 21, 0166 OSLO.

 

2 Om personopplysninger og regelverket

 

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse.

 

 

All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Oculos som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

 

3 Deling av opplysninger

 

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med andre selskap, med unntak av til samarbeidspartnere som trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss. Dersom vi utleverer personopplysninger, inngår vi avtaler med de aktuelle tredjepartene som begrenser deres anledning til å bruke opplysningene.

 

Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov, eksempelvis til offentlige myndigheter dersom det er mistanke om lovbrudd.

 

4 Administrering av personopplysninger

 

Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Du kan gjøre dette ved å kontakte oss på post@oculos.no

Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette i innstillingene eller ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette.

Ved spørsmål vedrørende dine personopplysninger kan du når som helst ta kontakt med oss på post@oculos.no.

 

5 Særlig om markedsføring i e-post og SMS

 

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev vil vi bruke din epostadresse til å sende deg nyhetsbrev, og kan også bli brukt av Oculos på Facebook, Google og andre plattformer for å vise deg tilpassede digitale annonser. E-posten vil aldri gis ut eller brukes til noe annet enn disse formålene.

Velger du å si melde deg av nyhetsbrevet fjernes din e-postadresse og annen tilhørende informasjon.

 

 

6 Endringer av personvernerklæringen

 

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

 

7 Kontaktinformasjon

 

Har du spørsmål om Oculos’ personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på post@oculos.no

 

badge 2014 - Gull - Max Marketing Mix
Pepsi-MAX/ G-Sport
Integrert kampanje
badge 2013 - Gull - Max Marketing Mix
Plantasjens kundeklubb
Lojalitetsprogram
badge 2014 - Sølv - Max Marketing Mix
Nille-klubben
Lojalitetsprogram
badge 2015 - Bronsje - Max Marketing Mix
G-Sport/G-MAX Julekalender 2014
Enkeltarbeid