<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2775487422487624&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Velkommen til gratis frokostwebinar

Bank og Forsikring: Hvilke strategier er viktige i krisetid?

ONSDAG 10. JUNI KL. 09.00–10.00

I midten av mars var vi alle vitne til hvordan ledende bankaktører reagerte på det store rentekuttet som kom fra Norges Bank. Hvilke strategier og tiltak har de store aktørene innenfor bank og forsikring i denne krisetiden?

På webinaret lærer du mer om:  

  • Hvordan banker og forsikringsselskaper – med sterk innflytelse på kundelojalitet – agerer under krise
  • Digitaliseringstrender og driverne til konkurransekraft
  • Vi deler eksempler om temaer «Data Driven Marketing», «Personalization», «Customer Journeys» og «Customer experience» fra kunder som DNB, Barclays, Allianz, Lloyds m.fl.

 

oculos-white-logo         adobe-white-logo

 

 

crm-coffee

Program

09.15–09.20
Velkommen/Introduksjon   
v/ Hans A. Borgen, Rådgiver og Partneransvarlig, Oculos AS
  

Nå, med ny virkelighet, er tilpasningsevne stadig viktigere. Oculos fortsetter med frokostseminar som før, men med ny metode, i nytt format. Velkommen til vårt aller første webinar, sammen med partner Adobe.

09.20–09.45

Digitaltrender innen Bank & Forsikring   
v/ Michael Plimsoll, Industry Marketing Director, Adobe

De siste 2-3 månedene har testet nær sagt enhver bedrifts evne til tilpasning og overlevelse. Forventninger og krav fra omgivelsene ha endret seg radikalt, hvor atferd hos kunder trolig er varig endret. Adobe presenterer sitt perspektiv på dagens situasjon innen bank og forsikring, og driverne til konkurrensekraft i en fremtid hvor digitaliseringstrender aksellererer. Adobe legger frem til eksempler fra egne kunder som Barclays, Allianz, DBS, Lloyds and RBS. 

09.45–10.00

Norge – tilbake til lokal virkelighet   
v/ Hans A. Borgen, Rådgiver og Partneransvarlig, Oculos AS

Hvordan passer norske aktører inn i bildet som Adobe presenterte? Vi viser eksempler fra kunder som DNB, med fokus på kundereise og kundeopplevelse. Oculos’ arbeid med DNB, og andre innen bransjen, blir sterkt påvirket av ny kontekst. Hans ser nærmere på praktiske implikasjoner og relatert research.

WEBINARET ER GRATIS!

 

Meld deg på her