Rekordsalg og MMM-seier

Kunde: Sunkost

Utfordring: Femarelle – et produkt mot overgangsplager –  er et av de mest solgte produktene til Sunkost. Men vi mente det var stort potensiale til å rekruttere nye kunder.

Løsning: Ved å jobbe lenger opp i kjøpstrakten skapte vi kunnskap og interesse ved å snakke om hva produktet hjelper mot – nemlig overgangsplager.  

Vi sendte et nyhetsbrev til alle kvinner over 40 år (ca. 33 000 mottakere), med en relevant artikkel, før vi ledet leser inn på relevante produkter  – både fra artikkel og nyhetsbrev. På denne måten traff  nyhetsbrevet alle, uavhengige av hvor de var i sin kjøpsreise.  

Resultat: Nyhetsbrevet fikk 330 % høyere konverteringsrate enn benchmarktall (kjøp i nettbutikk og butikk). Hele 13 % av dem som  klikket i nyhetsbrevet handlet enten på nett eller i butikk. Det reelle tallet er  mye høyere siden kun den identifiserte handelen i butikk blir registrert (ca. 12 %). Og vi vant MMM for beste bruk av e-post! 

ROI på nyhetsbrevet ble på over 6000 %. Dette er et svært godt eksempel på at å prioritere tid og ressurser til dette arbeidet er en god investering.

 

MMM vinner Oculos beste e-post