<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2775487422487624&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Oculos søker CRM-rådgivere

Vil du være rådgiver i det ledende fagmiljøet for CRM i Norge?

Oculos samler en unik kombinasjon av Performance, kreativitet, innholdsproduksjon, teknologi og CRM. Oculos er en del av det Aller Media eide byrånettverket Ahead Group Norway AS. Oculos består av 50 ansatte, som alle jobber sammen for å realisere potensiale som ligger i personalisert kommunikasjon. I Oculos er kulturen bygget rundt lagarbeid, og alle roller er like viktige.

 

 

Vil du være rådgiver i det ledende fagmiljøet for CRM i Norge?

Oculos er Norges ledende miljø innen CRM, Loyalty og Marketing Technology og vi jobber med kundedialoger, bonusprogram og marketing automation for å nevne noe. Vi rommer en unik kombinasjon av tjenester innen CRM, Marketing Technology, Performance og innholdsproduksjon under ett tak, og opplever nå stor vekst. Derfor har vi behov for flere CRM-rådgivere til våre mange kunder.

 

Hva skal du jobbe med?

Som CRM-rådgiver vil du være en rådgiver innen CRM, Loyalty Marketing Technology, kundedialog og kundeprogram. Du er en markedsfører med særlig fokus på relevant og personlig kommunikasjon der kundedata og teknologi er grunnlaget. Du er en proaktiv rådgiver som kan lede strategiprosesser, holde workshops i tillegg til å gjøre leveranser som kundereiser mm. 

Du vil ha ansvar for videreutvikling og mersalg av egen kundeportefølje i forhold til de tjenester, rådgivning og plattformer som Oculos til enhver tid tilbyr. I denne stillingen skal du estimere og planlegge implementerings- og driftsprosjekter i samarbeid med tech og prosjektledere. Prosjektarbeid og rådgivning i tråd med avtalte kundeleveranser. Din viktigste jobb vil være å skape aktive og fornøyde kunder, med høy grad av lojalitet i alle kanaler.  Våre kunder er noen av Norges ledende innen CRM og loyalty og som CRM-rådgiver vil du holde deg oppdatert innenfor våre fagområder og dele kunnskap med kollegaer og kunder. 

 

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har opparbeidet deg både strategisk, teknisk og operativ kompetanse innen fagområdene CRM/CX/marketing automation, at du har høyskole/universitetsutdannelse og minimum fem års arbeidserfaring. Du må ha god forretningsforståelse og erfaring med tekniske plattformer for kundedialog/CRM og trives med å omsette din kompetanse til solide konsept og engasjerende kundepresentasjoner.


 

Hva får du av oss?

Hos oss får du mulighet til å holde på og utvikle den spesialistkompetansen du sitter på, samtidig som du får tilegne deg bredere erfaring innen de andre fagfeltene og jobbe mer strategisk. Vi kan tilby deg mye ansvar, store utviklingsmuligheter og en hverdag med høyt tempo og spennende utfordringer. Hos oss er arbeidsmiljøet bygget på en kultur preget av lagarbeid der alle er like viktige. Du vil få faglig påfyll innen kommunikasjonsfaget gjennom Ahead-akademiet og sitte i hyggelige og sosiale kontorlokaler i Oslo. Konkurransedyktige betingelser etter erfaring og kvalifikasjoner.

 

 

Høres dette ut som en spennende og utfordrende rolle for deg? Da gleder vi oss til å motta søknaden din!

 

Søk her

Veronika Jakobsson

Prosjektleder

45249697

veronika@teft.no

Eivind Ruud Johnsen

Rådgiver/Partner

92282349

eivind@teft.no

Henrik Sandberg

Rådgiver/Partner

90739816

henrik@teft.no