Helge Onsum går til Oculos som styreformann

Helge Onsum går til Oculos som styreformann

Helge Onsum er mest kjent for å ha bygget Aegis Media Norge til et av de største og mest lønnsomme kommunikasjonshusene i Norge og Norden. Det siste halvannet året har han sammen med Thomas Høgebøl etablert og bygget opp det nye Skandinaviske kommunikasjonsnettverket The North Alliance (NoA). Nå trer han inn i Oculos som styreformann, og vil bruke deler av tiden sin framover på ulike prosjekter for Oculos.

 

“Oculos er en solid aktør i markedet med 30 ansatte i Oslo og har nylig etablert seg i Stockholm. Selskapet har en fin vekst og gode økonomiske resultater” sier Helge Onsum.

 

“I Oculos tilbyr vi alt fra enkle standardiserte løsninger til sammensatte kampanjer for store selskaper og kjente merkevarer. Vi ser på oss selv som en utfordrer til tradisjonelle medier og ser alltid etter nye muligheter for å tilby våre kunder noe som er annerledes og kommersielt nyskapende” sier CEO Truls Røise.

 

Oculos har posisjonert seg godt i markedet som et uavhengig norsk kommunikasjonsmiljø, med fokus på å skape målbare økonomiske resultater for kundene sine. Stikkord for Oculos sin virksomhet er relevant og kostnadseffektiv kundedialog i en digital verden.

 

“En viktig oppgave for meg i Oculos blir videre strategisk posisjonering og vekst. Det kan skje via oppstart av nye enheter, partnerskap eller potensielle oppkjøp innenfor eksisterende og nye kompetanseområder” avslutter Helge Onsum.

badge 2014 - Gull - Max Marketing Mix
Pepsi-MAX/ G-Sport
Integrert kampanje
badge 2013 - Gull - Max Marketing Mix
Plantasjens kundeklubb
Lojalitetsprogram
badge 2014 - Sølv - Max Marketing Mix
Nille-klubben
Lojalitetsprogram
badge 2015 - Bronsje - Max Marketing Mix
G-Sport/G-MAX Julekalender 2014
Enkeltarbeid