<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2775487422487624&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Gi bort et godt nytt år til jul

Kunde: Turistforeningen (DNT)

Oppgave: Selge gavemedlemskap til jul.

Løsning: Korona har preget alles hverdag, og vi er mange som har følt oss litt innestengt i 2020. Samtidig er vi blitt svært bevisste på naturen vår – både at vi vil bruke den mer, men også at vi bør ta bedre vare på den. Derfor ønsket vi å gi det norske folk litt håp for det nye året, ved å oppfordre til å gi bort opplevelser til jul i stedet for plast og ting. Gjerne i form av et DNT-medlemskap. Hovedfilmen består av DNT sine egne, fantastiske klipp fra naturen vår, og manuset er skrevet med en tanke om å favne om og akseptere alle følelser. Alt blir ikke rosenrødt bare vi kommer oss ut – men frisk luft kan kanskje være med på å sortere hodet litt – få litt perspektiv. Det tror vi vil appellere til det norske folket.

Kampanjen besto av en hovedfilm med skreddersydde nedklipp mot ulike målgrupper, kampanjeside, gavekort, native-annonser og annonse-sett til bruk i de ulike fasene i kjøpstrakten. 

DNT - JUL 16.9 full versjon
DNT - JUL - Familie og barn - 1.1 (1)
DNT - JUL - Mann 1.1
DNT - JUL - senior -  1.1
DNT - JUL - Kvinne - 1.1 (1)
FB annonse DNT
Facebook annonse DNT
Landingsside DNT
Facebook kampanje kundecase DNT
Kundecase e-post DNT
Flyt kundecase DNT