Kundereiser

Hvordan opplever kunden deg? Få full oversikt over når, hvor og hvordan kunden kommer i kontakt (eller bør komme i kontakt) med deg og ditt produkt eller din tjeneste. Du får også en vurdering av hva slags innhold som passer akkurat der kunden er på sin reise. Med et helhetlig og detaljert kundereisekart legger du grunnlaget for relevant kommunikasjon, kundekonsepter og optimalisering av kundereiser.

Konseptutvikling og optimalisering av personaliserte kundereiser:

Ulike bransjer og kategorier krever tilpassede konsepter i relevante kanaler. Samtidig sikrer vi at de ulike kundereisene blir optimalisert på best mulig måte.

 

Marketing Operation:

Trenger du en systemekspert som kan gjøre både det tekniske og praktiske? Våre Marketing Operation-eksperter har stor fagkompetanse både innen marketing og teknologi. De kan hjelpe deg med den daglige driften eller bidra når det haster.  Vi hjelper deg med alt fra ad hoc-kampanjedrift, implementering av segmenteringsmodeller, rådgivning rundt bruk av systemet til oppsett av avanserte automasjoner.

 

Marketing Automation:

Å automatisere markedsføringen? Høres det ut som en drøm? Vi hjelper deg med å komme i gang eller å optimalisere riggen du allerede har. Gled deg til bedre tid og høyere ROI

 

Innholdsproduksjon:

Hvilket innhold treffer målgruppen best der de er i kundereisen? Det lager vi på en kostnadseffektiv, men kreativ måte som skaper oppmerksomhet og bygger lojalitet.