Velkommen til «nye» Oculos

Nå som Oculos har flyttet inn sammen med våre søsterselskaper kan vi levere mer helhetlig enn noen gang.

HubSpot Video

Du finner oss i ærverdige Telegrafen i Kongens gate 21, der vi sitter sammen med de andre byråene i Ahead Group; Hyper, Nova Vista, Elg og Retail House Varejo. Det betyr at vi, i samarbeid med de andre selskapene, i enda større grad har blitt en totalleverandør innen digitale tjenester fra A til Å.

 

– At vi nå har samlet all kompetanse under samme tak gir mange muligheter for kunder og ansatte, både i Oculos og i Ahead-konsernet. Ved å kunne bygge tverrfaglige team i alle byråene våre blir vi en «one stop shop» på mange områder, og kan levere på de målsettinger som kunden måtte ha.

 

Kuleste lokalet i byen

Det unike arbeidsmiljøet og menneskene er del av suksessoppskriften og veksten i Oculos de siste par årene. Den aller største fordelen ved å samle alle i samme hus, er videreføringen av nettopp dette – bare nå med enda flere folk, mer kompetanse og større muligheter.

 

– I det som er byens kuleste lokale sitter vi mange forskjellige typer mennesker med variert kunnskap, noe som gjør det til en læringsarena. Det er veldig spennende å jobbe på et sted med så bred kompetanse på tvers av fagområder som strategisk merkevare, CRM, MarTech, Performance, innhold og SoMe – og det er et bredt spekter av tjenester det er gøy å jobbe med.

oculos-gruppebilde_560x400
– De flinkeste folka i bransjen

Er du nysgjerrig på hva Oculos kan tilby deg og din bedrift? Eller kanskje du bare ønsker å lære mer om personalisert kommunikasjon?

 

– Vi inviterer alle til å lære og bli inspirert, blant annet av webinarene og seminarene vi regelmessig arrangerer. Kunder skal kunne komme hit og føle seg utfordret, ivaretatt og utviklet. Vi har dessuten de flinkeste folka i bransjen, har det morsomt på jobb, og nå i flotte lokaler. Ta gjerne kontakt med oss for en kaffeprat, så kan du komme innom og se selv!

   Ledige stillinger:

Senior Marketing Operation Specialist

Vil du bli med på laget og hjelpe våre kunder med relevant og personalisert markedsføring?

Les mer

Løsningsarkitekt CRM

Vil du bistå våre rådgivere og prosjektledere i arbeidet med å gi gode råd og forløse god teknologiarkitektur i våre kunders CRM-strategier?

Les mer

Karriere hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk tar veldig gjerne en prat med deg om alt du driver med. Og alt som driver deg. Kontakt Lena for en prat