<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2775487422487624&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Oculos søker marketing operation specialist

Vil du bli med på laget og hjelpe våre kunder med relevant og personalisert markedsføring?

Oculos er et Norges ledende miljø innen CRM, Loyalty og Marketing Technology og vi jobber med kundedialoger, kundeklubber, bonusprogrammer og marketing automation for å nevne noe. Vi rommer en unik kombinasjon av tjenester innen CRM, marketing technology, performance og innholdsproduksjon under ett tak, og opplever nå stor vekst. Derfor har vi behov for å utvide vår Tech-avdeling.

 

 

Hva skal du jobbe med?

I rollen som Marketing Operation Specialist vil du jobbe innenfor Marketing Operation-teamet, og bistå våre kunder med drift og operasjonalisering av deres marketing systemer.  Dette innebærer blant annet oppsett av e-poster, rådgivning på gode kundebrev hva gjelder innhold og layout, rådgi omkring best practice innenfor CRM fagfeltet, sette opp automasjoner i våre martech-løsninger, samt bistå med blant annet A/B testing, rapportering og kvalitetssikring av kampanjer.

I dag har vi ulike løsninger vi leverer og/eller drifter for kunder, deriblant Voyado, Adobe Campaign, SAP Marketing Cloud og Apsis for å nevne noen. Du vil jobbe direkte med våre kunder, og i team sammen med resten av kundeteamet i Oculos. Rollen ligger under Oculos Tech-avdeling og rapporterer til avdelingsleder for Tech. Totalt er vi nå 15 personer i avdelingen, og vi er i stadig vekst.

 

 

Personlige egenskaper:

Som person er du initiativrik og engasjert, og en pådriver for egen og kollektiv utvikling. Du har et kommersielt hode, er resultatorientert og evner å jobbe selvstendig. En nøyaktig og strukturert tilnærming til dine arbeidsoppgaver vil være en forutsetning for å lykkes. I tillegg er du både en lagspiller og relasjonsbygger, med tro på at vi sammen kommer frem til gode løsninger for teamet og våre kunder. I tech-avdelingen har vi en løsningsorientert og fleksibel arbeidsånd, og er positive og serviceinnstilte overfor hverandre og kundene våre.


 

Kunnskap og erfaring:

 

  • IT relatert høyskole-/universitetsutdannelse og/eller utdannelse innenfor marketing.
  • Minimum 1 års erfaring innenfor marketing operation.


Hva får du av oss?

 

  • Mye ansvar, store utviklingsmuligheter og en hverdag med spennende utfordringer.
  • En svært spennende kundeliste.
  • Et arbeidsmiljø der kulturen er bygget rundt lagarbeid. I Oculos er alle like viktige.
  • Organisasjon med stor faglig kompetanse på et bredt spekter av tjenester.
  • Konkurransedyktige betingelser etter erfaring og kvalifikasjoner
  • Oslos råeste kontorlokaler i Kongens gate
  • Faglig påfyll innen kommunikasjonsfaget gjennom Ahead-akademiet.
  • Fleksibelt omkring arbeidstid og -sted


Om Oculos

 

Oculos er en del av det Aller Media-eide byrånettverket Ahead Group Norway AS. Byrået spesialiserer seg på personalisert kommunikasjon ved å omsette innsikt, data og teknologi til kreativ, relevant og sømløs kommunikasjon som engasjerer, konverterer og samtidig bygger lojalitet.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via denne lenken som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.