Ta en prat med oss

  Har du allerede valgt et marketing-system, eller er du i prosess for å finne den beste løsningen for din virksomhet? Da kan en rådgivende samtale med oss være lurt. 

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk

og tar veldig gjerne en prat med deg om alt du driver med. Og alt som driver deg. Ta kontakt her.

Moderne markedsføring drives av teknologien

Vår markedsteknologi-avdeling kan hjelpe deg med rådgivning, levering og implementering av systemer, integrasjoner og datakvalitet og programmering av malverk. Ikke minst er vi hands on på bruk, drift og videreutvikling, når systemet er tatt i bruk. Vi bistår deg uansett hvor du befinner  deg i prosessen.

Vår tilnærming til markedsteknologi er plattform-uavhengig, og våre dyktige teknikere har kompetanse på en stor bredde med plattformer.

 

Voyado – HubSpot – SAP Marketing Cloud – Adobe Campaign – Apsis –  Microsoft

Hva er Voyado?

 

 

 

Voyado er en svensk Customer Experience Platform (ofte forkortet CEP eller CXP) som består av seks hovedmoduler spesielt rettet mot e-handel og retail. Med Voyado kan merkevarer eller netthandlere samle inn og segmentere alle kundedata, redusere churn (kundefrafall), drive med automatisering av markedsføring (marketing automation) og omnikanal-kommunikasjon. Og på samme tid kan du innpasse dette effektivt med helhetlig handel. Voyado har hovedkontor i Stockholm og har 125 ansatte og kunder i Norden, i Storbritannia, i Nederland og i Canada. 

Mer om Voyado her
Integrasjon mellom Banqsoft og Hubspot 

Sånn definerte vi og koblet sammen like ID-nummer fra ulike land, med unike kundenummer, uavhengig av land – gjennom  OIP.

Les mer