MarTech

Vi hjelper deg med å velge, optimalisere og/eller drifte MarTech-systemer (Marketing Technology) som skaper god flyt, optimal kvalitet og effektiv bruk av kundedata til riktig tid.

Oculos Integration Platform (OIP):

En smart integrasjonsløsning som sømløst kobler seg på og integrerer seg med eksisterende systemer. Med OIP får du en skreddersydd teknologi som skaper god flyt, kvalitet og bruk av kundedata til riktig tid. Bruker du OIP, kan du også enkelt legge til den funksjonaliteten du ønsker (moduler) UTEN å kjøpe og tilpasse flere nye systemer. Eksempler på moduler er bl.a.: avanserte bonusberegninger, spørreundersøkelser og cookieless marketing.

 

Hvilket MarTech-system passer best?:

Vi i Oculos har jobbet med netthandel, lojalitetsplattformer og kundeklubber i over 20 år. I løpet av den tiden har vi både spesialdesignet våre egne fullverdige systemer og fått en unik kompetanse på store og etablerte systemer og en rekke mindre og smidige nykommere. Vi hjelper deg med å finne det systemet som er mest lønnsomt for deg og best tilpasset ditt behov.

 

Implementering og drift av MarTech-løsninger:

Trenger du hjelp til å komme godt i gang med MarTech-systemet ditt? Og kanskje du også har behov for en hjelpende hånd i den daglige driften? Det fikser vi – vi har både rådgivere og erfarne teknologer som støtter deg og gir deg opplæring.