Vinnere av MMM 2021

To gull til Oculos i Max Marketing Mix 2021

 

Det ble en stor dag for Oculos under Max Marketing Mix i forrige uke. Oculos vant hele to gull. I tillegg vant Hyper gull. Så totalt sett et lite gullrush for byråene i Ahead-group.

 

 

Gull i B2C

Det edleste metallet i kategorien B2C gikk til kampanjen Vi kjenner bilen din av Oculos og Merkle Norge for Harald A. Møller. Juryen uttaler:

 

«Vinneren i kategorien B2C treffer blink i datadrevet digital markedsføring. Caset er et godt eksempel på hvordan målrettet og systematisk jobbing skaper gode resultater. Dette er et prakteksemplar på hvordan nyttiggjøre seg av egne data for å øke salg, og juryen ønsker å applaudere datanerder som virkelig tar for seg innsikt og data for å personalisere og automatisere sin markedsføring.»

 

Involverte fra Oculos: Toralf Waaktar-Slokvik, Kristina Schaatun, Lilja Neergaard, Elisabeth Lassen og Petter Sunde Knutsen.

 

Gull i Best bruk av e-post

Møller-caset Vi kjenner bilen din ble også premiert med gull i kategorien Best bruk av e-post. Dette er en pris som Oculos setter høyt, og da var det ekstra hyggelig at samtlige i juryen gikk for gull:

 

«Vinneren har en gjennomtenkt og god strategi, og leverer fantastiske resultater. En stor jobb ligger bak dette vinnerbidraget, og viser bruk av teknologi på en imponerende måte. E-post-markedsføring er elsket og hatet, men dette eksempelet viser at det går an å lage noe som kundene faktisk ønsker å motta. Her er kunden i fokus og får nyttig, relevant og tilpasset informasjon som virkelig hjelper dem i hverdagen.»

 

Involverte fra Oculos: Toralf Waaktar-Slokvik, Kristina Schaatun, Lilja Neergaard, Elisabeth Lassen, Jonas Alexandersen og Petter Sunde Knutsen.

 

Hyper vinner i bærekraft

I tillegg til gullene til Oculos vant Hyper, søsterbyrået vårt i Ahead-group, gull i kategorien bærekraft:

 

«Vinneren i kategorien CSR tar fatt i polarisering, som er en av de største samfunnsproblemene i dag. Måten caset lager en faktabasert plattform for å ta kampen mot nettrollenes myter på alle nivåer viser at de skjønner mekanismene, og bruker nettrollenes egne verktøy for å slåss mot dem. Juryen håper at flere som jobber innenfor de andre bærekraftarenaene lar seg inspirere!»

 

  

En stolt byråleder

Administrerende direktør i Oculos, Toralf Waaktaar-Slokvik, er naturligvis glad for at hardt og strategisk arbeid blir lagt merke til og premiert:

 

«Jeg er utrolig stolt av Oculos-gjengen til Møller. Jeg vet jo hvor hardt de har jobbet for dette. Samtidig må jeg berømme kunden vår, Harald A. Møller, for å vise vilje og evne til å jobbe fram databaserte løsninger som gir gode kundeopplevelser. I tillegg er det stas å være en del av Ahead-Group som drar med seg totalt 3 gull! En stor takk også til fagjuryene.»
Torald Waaktaar-Solvik, Administrerende Direktør Oculos

En sterk anerkjennelse for en lang og viktig reise
Leder i Marketing Operations, og ansvarlig for Marketing & Customer Experience i Harald A. Møller, Kim G. Motrøen, sier at dette er en sterk anerkjennelse for hardt arbeid over tid, og en bekreftelse på at Møller er på riktig vei:

"Vi startet denne reisen for tre år siden, og hadde som mål å bidra til å skape gode kundeopplevelser gjennom god og relevant kundedialog, både digitalt og ute hos forhandler. Dette har vært en ganske krevende, men utrolig lærerik reise, og som har skapt gode resultater. Det har definitivt bidratt til at kundene våre har blitt bedre ivaretatt gjennom hele kundereisen, og samtidig ser vi også en sterk verdiskapning i forretningen, som naturligvis også er en viktig faktor. Dette er en reise som Oculos har vært med på helt siden starten. Og de har vært helt toneangivende på både strategi og innhold. Her er de i likhet med vårt kundedialogprogram – best i klassen."
Kim G. Motrøen, Leder Marketing Operations, Harald A. Møller

Om Max Marketing Mix: Konkurransen ble etablert så tidlig som i 1988. Den premierer digital markedsføring der strategi, kreativitet og resultat står sentralt i bedømmingen. Det viktigste kriteriet er likevel å vise til god bruk av datadrevet markedsføring, og at kampanjen har en helhetlig plan fra innsikt til gjennomføring.

 

 

 

 

Vil din bedrift

jobbe mer

personalisert?

Vi hjelper deg gjerne med å realisere potensiale som ligger i personalisert kommunikasjon.

 

Ta kontakt for en kaffeprat