<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2775487422487624&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

NYHETER

Toralf Waaktaar-Solvik Sigrid Saxevik og Toralf Waaktaar-Solvik
Oculos vokser, 

og er på jakt etter nye talenter.

Alltid noe å strekke seg etter 

Faglige utfordringer, spennende kunder og kunnskapsrike samarbeidspartnere er bare noe av det Sigrid Saxevik setter pris på etter et halvt år i ny jobb. Nå håper hun på flere gode kolleger som er villige til å gå den ekstra mila både for Oculos og kundene.

 

Det er ikke bare å begynne i ny jobb midt under et nedstengt Oslo. Slik har det vært for mange det siste året, også for Sigrid Saxevik som startet som CRM-rådgiver hos Oculos ved juletider.

-Litt krevende er det jo, fordi det selvfølgelig er lettere å bli kjent når man kan sees fysisk. Når det er sagt, må jeg si at det har gått over all forventning, sier hun.

Hun opplever Oculos-gjengen som både flinke og kunnskapsrike.

-Jeg har følt meg veldig velkommen fra første dag. Alle er åpne og hyggelige, og det er en god og uformell tone.

 

Stadig nye utfordringer

Sigrid synes det morsomste ved jobben er at hun hele tiden får mulighet til å utvikle seg. Det sterke fagmiljøet i bedriften, og muligheten til å jobbe med ulike kunder, gjør at du raskt får bred oversikt og kan se ting fra ulike perspektiver.

-­Og så er det selvfølgelig veldig hyggelig når jeg ser at vi kan hjelpe kunder til å bli enda bedre, smiler hun.

Hennes bakgrunn fra både byrå og på kundesiden, har vært helt super å ha med seg inn til Oculos.

-Sist jobbet som markedssjef i Norwegian Reward. Der så jeg virkelig verdien av kundelojalitet, og ønsket å lære mer om hvordan dette brukes innenfor blant annet retail. Da var også Oculos en perfekt match, siden de har en helt unik stilling og kompetanse på CRM, kundeklubber og lojalitetskonsepter i Norge.

 

På jakt etter nytt gull

Administrerende direktør, Toralf Waaktaar-Solvik kan med glede konstatere at Oculos vokser, og nå er på jakt etter enda flere fremoverlente medarbeidere.

-Vi opplever stor etterspørsel etter vår litt unike kompetanse på martech, CRM, og kundedata. For oss har det alltid vært viktig å jobbe med hele kundereisen, men jeg tror det siste året har gjort at enda flere skjønner verdien av hva vi kan tilby, sier han.

Kundene ønsker også i større grad å utforske mulighetene som ligger i å unytte egne data i kanalmiksen, inkludert integrasjoner mot andre systemer.

-Derfor er det viktig for oss å videreutvikle vår brede kompetanse på ulike plattformer, sier han, og kan derfor både love spennende oppgaver og mulighet til å jobbe med store merkevarer, for nye ansatte.
-I tillegg til gode kolleger, selvsagt. Snart håper vi at vi kan se hverandre igjen på kontoret også. Jeg har virkelig savnet å kjenne på dynamikken som oppstår når denne fine gjengen er i gang.

Hva ser du etter når du nå ansetter?

-Vi er på jakt etter både CRM-rådgivere og gode prosjektledere som brenner for å spille både kunder og oss andre gode. I tillegg bør du like å mange baller i luften på en gang, og ønske å prøve ut nye ting, sier han.

Vil du bli en del av Oculos? Vi ser etter en Utvikler/Applikasjonsekspert, Innholdsprodusent/Redaktør, Marketing Operation Specialistog en Byråleder Performance

500x500-nyheter-v2-kjetilbotten Kjetil Botten Ahead Group
ny toppleder i Ahead Group 

Kjetil Botten Skogly går fra Pol til Ahead!

Kjetil Botten Skogly går fra Pol til Ahead 

Kjetil Botten Skogly er ansatt som administrerende direktør i Aller Media-eide Ahead Group Norway AS. Henrik Hellenes, som har vært konstituert i rollen, forlater konsernet.

–Vi er veldig glade og tilfredse med å få på plass Kjetil, sier konsernsjef i Aller Media, Dag Sørsdahl.

- Henrik har arbeidet i Aller konsernet i snart 4 år og har de senere årene vært sentral i utviklingen av Ahead. Vi er veldig takknemlige for den innsatsen han har lagt ned og spesielt hans sterke bidrag det seneste året i rollen som administrerende direktør, hvor porteføljen har hatt meget positivt utvikling og igjen leverer betydelig lønnsomhet.

Ahead Group består i dag av hovedselskapene Oculos, HyperRedink og Nova Vista. Gruppen har i dag ca. 140 medarbeidere og har ledende posisjoner innen CRM/personalisert kommunikasjon, performance, kreativitet/reklame, strategisk innholdsmarkedsføring og opplevd kommunikasjon.

Kjetil Botten Skogly blir ny toppleder for Ahead Group, og kommer fra rollen som administrerende direktør i TRY POL, som han har ledet siden høsten 2018.

– Slike muligheter representerer en sjeldenhet, konstaterer Kjetil Botten Skogly. 
- Utgangspunktet som ligger i Ahead Group både i Norge og i Norden gir oss selvfølgelig ekstremt store muligheter for videre utvikling fremover, jeg vil nesten gå så langt som til å kalle det en uslepen diamant. I tillegg bidro også samtalene jeg har hatt med både eiere og konsernledelsen i Aller Media sterkt til at jeg tok dette valget. Langsiktigheten og verdiene som ligger til grunn er noe jeg umiddelbart falt for og som jeg deler. Jeg opplever å ha blitt møtt med varme og i stor entusiasme rundt fremtiden. Dette er selvfølgelig også viktige faktorer som jeg tar med meg inn i denne jobben.

–Arbeidet som er gjort både i de enkelte byråene og i gruppen som helhet de siste par årene gir oss et helt nydelig utgangspunkt for videre utvikling og vekst og ikke minst til å ta en langt tydeligere posisjon i markedet. Jeg tør rett og slett påstå at du skal lete lenge etter et byrå-miljø med et større potensiale fremover, hvor mye vil handle om å styrke merkevarer og skape salg i en tid preget av sterk digital transformasjon. Marketing må derfor som en følge av dette i større grad integreres i og ta utgangspunkt i kundenes forretningsmodeller og her er Ahead Group allerede godt posisjonert.  Mitt mål er derfor at Ahead Group samlet sett skal levere det aller beste innen strategi, kreativitet og teknologi på en måte som bidrar til suksess for våre kunder og på en måte som begeistrer i møte med mennesker. Ikke minst både håper og tror jeg at vi skal få det skikkelig gøy sammen på den veien. Med dette som utgangspunkt er jeg derfor ikke redd for å si at jeg har store ambisjoner for hva vi skal få til sammen og jeg gleder meg voldsomt til å bli bedre kjent med alle de dyktige menneskene i Ahead – byråene og ikke minst alle kundene. Kort sagt spinner jeg etter å komme i gang, sier Kjetil Botten Skogly.

Henrik Hellenes, forlater konsernet etter å ha vært konstituert i rollen som administrerende direktør i ett år.

– Det har vært spennende å lede Ahead i en spesiell og krevende periode. Vi har gjennomført store og viktige grep det siste året, og jeg er veldig stolt av den jobben vi har gjort. Jeg overbevist om at Ahead Group, med sin kompetansebredde og alle de dyktige folkene vil være en av vekstvinnerne i markedet fremover. Jeg er sikker på at Kjetil, med sin erfaring og kompetanse, vil gi Ahead et godt løft og at han sammen med de øvrige lederne vil bidra til å realisere det store potensialet som ligger i porteføljen, sier Henrik Hellenes.

Fotokreditering: Thomas Rasmus Skaug / Aller Media

500x500-nyheter-v2-coop 1200x400-nyheter-v2-coop
COOP valgte oss! 

Nå vil Coop snakke mer direkte med deg og meg!

Nå vil Coop snakke mer direkte med deg og meg! 
 
 
 Coop ønsker å kommunisere mer relevant og direkte med sine 1,9 millioner medeiere og kunder, og har valgt Oculos som ny samarbeidspartner innenfor 1:1-kommunikasjon og personalisert markedsføring.
 

– Coop står i en spesiell stilling fordi våre medlemmer og kunder også er våre medeiere. Dette gjør at det også stilles høye forventninger til at vi evner å være relevante. Vi må være ekstra gode på å skreddersy kommunikasjonen vår og være mer personaliserte, forklarer Vibeke Trasti og Jon E. Fornes, henholdsvis markedssjef medeier og egenart og assisterende markedsdirektør i Coop. Nå er Oculos valgt som samarbeidspartner innen dette viktige satsningsområdet. Gjennom innsikt, data, teknologi, rådgivning, kommunikasjon og distribusjon skal Oculos bistå både strategisk og operativt på en ambisiøs reise der målet er å komme i tettere dialog med medlemmene og bygge sømløse kundeopplevelser!

 

Må tydeliggjøre hvem vi er

Jon sier denne målsetningen er viktigere enn noen gang:

– Vi lever i en verden i stadig endring, fullstappet av informasjon og med mye støy fra alle kanter. Da må vi være flinke til å tydeliggjøre hvem vi er og hva vi står for.

– Medeierne våre skal kjenne Coop godt, og aldri være i tvil om hva vi betyr for dem både som kunder og medeiere, forklarer Vibeke. For å få til det, må mer av kommunikasjonen dreie fra massekommunikasjon til dialog. Coop ønsker å snakke med medeierne på deres egne premisser.

– Vi kjenner våre medeiere svært godt gjennom deres kundeadferd, og vi har en klar ambisjon om at de skal oppleve relevant kommunikasjon i alle våre kontaktflater, understreker Trasti.

 

Hjelp på flere områder

Oculos skal bistå Coop på flere områder, både strategisk og operasjonelt:

  • Strategisk bistand til Coops dreining fra massekommunikasjon til segmentert og personalisert kommunikasjon og dialog med medlemmer og medeiere.

  • Utvikle og bygge dialogløp gjennom Coops marketingverktøy for 1:1 og automatisering.

  • Strategisk og operativ bistand til utvikling og uttak av kundereiser og programmer.

– Vi er veldig fornøyde med valget av Oculos. Deres kompetanse på personalisert kommunikasjon er unik i bransjen, avslutter Vibeke og Jon. Administrerende direktør Toralf Slokvik-Waaktaar i Oculos er også godt fornøyd med det ferske samarbeidet.

– Vi gleder oss veldig til å begynne å jobbe med Coop. Oculos har lang erfaring fra retail, og har også tidligere jobbet med Coop. Det gjør det ekstra gøy å bli invitert med på deres nye reise. Coop har store ambisjoner, og det har vi også. Derfor kommer dette til å bli veldig bra, sier Slokvik-Waaktaar.

360x360_MMM_NYHET_3-kol 1200x675_MMM_NYHET_fullbredde
Vi vant Anfos MMM spesialpris  

for beste bruk av e-post!

Skreddersydd e-post ga rekordsalg! 

Det ligger mye potensiale i segmentert og målrettet kommunikasjon. Det er årets seier i MMM et godt bevis på.

Sammen med Sunkost vant vi nemlig beste bruk av e-post.

Dette er ANFOs begrunnelse:

Når du skal lykkes med E-post-markedsføring er segmenteringen utrolig viktig. Årets vinner viser at de forstår nettopp dette, og da lykkes de også. Resultatene taler for seg selv, og har vært langt over forventning, selv på en enkel kampanje som dette. Så lenge du treffer riktig målgruppe trenger det ikke å være avansert. De skal forstå budskapet og agere deretter. Det har de gjort her! Gratulerer til Sunnkost med kampanjen Femarelle!

Og med en ROI på over 6 000% er dette rett og slett et godt eksempel på hvorfor det lønner seg å investere både tid og ressurser til dette arbeidet.

Se caset her