Enabler of digital marketing

Oculos er et ledende byrå innen digital markedsføring i Norden. Vi er en «Marketing Service Provider», som betyr at vi er en totalleverandør og gir våre kunder de beste forutsetningene for å kommunisere digitalt i sitt marked. Vi utvikler produkter og konsepter i alle digitale kanaler, og tilbyr alt fra enkle standardiserte løsninger til sammensatte kampanjer for store selskaper og kjente merkevarer.

 

Vi er en markedsleder på kundedialog og digital kommunikasjon, med fokus på lojalitetsprogrammer som hjelper våre kunder med å skape målbare resultater. Vi har et tverrfaglig kompetansemiljø som består av rådgivere, prosjektledere, designere og systemutviklere. Vi leverer produkter og tjenester av høy kvalitet, integrert med vår programvare Oculos Dialog.

 

Vi ser på oss selv som en utfordrer til tradisjonelle medier, og ser alltid etter nye muligheter for å tilby våre kunder noe interessant og kommersielt nyskapende.

 

Oculos ble etablert i 1998 og holder til i Holbergs gate 21, midt i Oslo Sentrum. Vi er ca 40 ansatte og våre kunder består av ledende merkevarer i hele Norden.

 

Vår egen programvare, Oculos Dialog, er et svært avansert programvare for målrettet kundekommunikasjon og salg. Oculos Dialog lar deg lage digital kommunikasjon, i tillegg til å gi viktig innsikt i kundens atferd. Med Oculos Dialog har du et bredt spekter av muligheter, du kan lage alt fra enkle nyhetsbrev til avanserte plattform digital kommunikasjon. Samt gjøre dynamiske segmentert kommunikasjon.

 

Du kan lese mer om oss i vårt presserom, se våre ansatte her eller se våre ledige stillinger her!


badge 2014 - Gull - Max Marketing Mix
Pepsi-MAX/ G-Sport
Integrert kampanje
badge 2013 - Gull - Max Marketing Mix
Plantasjens kundeklubb
Lojalitetsprogram
badge 2014 - Sølv - Max Marketing Mix
Nille-klubben
Lojalitetsprogram
badge 2015 - Bronsje - Max Marketing Mix
G-Sport/G-MAX Julekalender 2014
Enkeltarbeid