Oculos inngår strategisk partneravtale med svenske Revide på lojalitetsplattformen Voyado

 

I en hverdag med raskt økende digitalisering og fokus på utnyttelse av kundeinformasjon, er teknologien en stadig viktigere faktor for å lykkes med utvikling av gode og lønnsomme kunderelasjoner. Etter å ha utviklet og implementert sin egen lojalitetsplattform Oculos Dialog i en årrekke, er tiden nå moden for å løfte blikket mot fremtiden.

 

«For å styrke vår posisjon ytterligere og raskt kunne møte våre kunders behov, har vi nå inngått et strategisk og langsiktig samarbeid rundt teknologi med selskapet Revide og deres lojalitetsplattform Voyado», forteller Truls Røise, partner og kommersielt ansvarlig i Oculos.

 

Voyado vil komplementere og på sikt erstatte Oculos Dialog. Dette vil gi våre kunder tilgang til markedets mest brukervennlige og skalerbare plattform for campaign management, marketing automation, bonushåntering og kundeinnsikt.

 

«Avtalen med Revide og deres lojalitetsplattform Voyado markerer en spennende retning for Oculos. Dette vil styrke vårt produktspekter ytterligere og er et viktig fundament for videre vekst», uttaler Tom Orvei, CEO i Oculos. «Ikke minst vil det bidra til at våre kunder fortsatt vil ha tilgang til den beste teknologien og kompetansen for å lykkes med sine lojalitetssatsninger i fremtiden», avslutter Orvei.

 

Oculos har med dette eksklusivitet i å selge, implementere og forvalte lojalitetsplattformen Voyado for norske kunder.

 

«For oss i Revide er dette en fantastisk mulighet, at vi fortsetter å fokusere på å bygge et stadig bedre produkt i Voyado, og at Oculos blir en av våre sterkeste partnere på både implementering, rådgivning og forvaltning», sier CEO i Revide AB, Johan Bäckarlin. «Samarbeidet viser også at vi raskt og enkelt kan etablere Voyado i et annet land», avslutter Bäckarlin.

 

Voyado benyttes i dag av en rekke ledende merkevarer som Mekonomen, Kjell & Company, Rusta, Glitter, Polarn O. Pyret og NetonNet med flere. Revide har hatt en sterk vekst de siste årene, spesielt i det svenske markedet.

 

 

Økt fokus på anvendelse av kunde- og markedsinformasjon

 

I tillegg til å tilby sin spisskompetanse innen strategi, rådgivning og forvaltning av lojalitetsprogrammer til kunder i det nordiske markedet, satser Oculos på utvidelse av sitt tjenestespekter ytterligere.

Økt fokus på verdien og anvendelsen av kundeinformasjon, samt kompleksitet i kanal- og virkemiddelbruk, gjør at stadig flere kunder etterspør et outsourcing alternativ.
«Oculos har tatt en tydelig posisjon som en outsourcing-partner for våre kunder som har et slikt behov. Med dette kan vi bistå med spisskompetanse, ressurser og erfaring på drift og gjennomføring av digital kundedialog og lojalitetshåndtering», sier Røise.

 

Videre er bruk av avanserte analyser av kunde- og markedsdata en del av hverdagen til den moderne markedsavdelingen. Nyere teknologi og kompetanse gir god støtte for mer automatisert kundedialog, personalisering og økt relevans. «Samarbeidet mellom Oculos og Revide innebærer også økt satsning og fokus på utvikling av felles produkter og tjenester innen profilering, innsikt og analyse», sier nyansatt leder for Strategy and Insight i Oculos, Kristoffer Kalbekken.

 

Om Oculos

Oculos er et ledende teknologi- og marketingselskap med fokus på kundeklubb og lojalitetsprogrammer. Med forretningsområder innen teknologi, rådgivning, marketing operation og innsikt er Oculos anerkjent for å lage nyskapende kundeopplevelser og lønnsomme lojalitetskonsepter. Selskapet jobber med flere kjente norske og nordiske kunder som Plantasjen, Nille, KID Interiør, G-Sport/ Intersport, Nordic Choice Hotels, XL-BYGG og andre. Selskapet ble stiftet i 1998 og har kontor i Oslo. Les mer på oculos.no

 

Om Revide og Voyado

Revide er et Software selskap som utvikler og drifter Voyado, en skybasert lojalitetsplattform. Selskapet ble stiftet i 2005 og har kontorer i Stockholm og Norrköping. Systemet har blitt kjent for å være en av de kraftigste og mest brukervennlige i markedet. Mange av Sveriges største merkevarer i dag bruker Voyado som plattform; Rusta, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, JC, Glitter og andre. Les mer på voyado.com og revide.se

 

Kontaktinformasjon

 

Tom Orvei
CEO Oculos AS
tom@oculos.no
+47 480 70 454

 

Truls Røise
Kommersiell direktør og partner Oculos AS
truls@oculos.no
+ 47 90665909

 

Johan Bäckarlin
CEO Revide AB
Johan.backarlin@revide.se
+46 70 7294649

badge 2014 - Gull - Max Marketing Mix
Pepsi-MAX/ G-Sport
Integrert kampanje
badge 2013 - Gull - Max Marketing Mix
Plantasjens kundeklubb
Lojalitetsprogram
badge 2014 - Sølv - Max Marketing Mix
Nille-klubben
Lojalitetsprogram
badge 2015 - Bronsje - Max Marketing Mix
G-Sport/G-MAX Julekalender 2014
Enkeltarbeid