Oculos søker erfaren utvikler/

applikasjons-ekspert

Vil du bli med på laget og hjelpe våre kunder med relevant og personalisert markedsføring?

Oculos er et Norges ledende miljø innen CRM, Loyalty og Marketing Technology og vi jobber med kundedialoger, kundeklubber, bonusprogrammer og marketing automation for å nevne noe. Vi rommer en unik kombinasjon av tjenester innen CRM, marketing technology, performance og innholdsproduksjon under ett tak, og opplever nå stor vekst. Derfor har vi behov for å utvide vår Tech avdeling.

 

 

Hva skal du jobbe med?

 

Som applikasjons-ekspert i Oculos vil du jobbe i utviklingsteamet og bistå med implementeringer og videreutvikling av de systemene vi selger og forvalter innenfor CRM- og MarTech-universet. Du vil jobbe med integrasjoner og utvikling av løsninger i CRM-systemene, samt i vår egenutviklede integrasjonsplattform, og du vil fungere som avdelingens go-to person når det kommer til systemintegrasjoner og tekniske spørsmål knyttet til integrasjoner og implementeringer spesielt. Du er faglig sterk, nysgjerrig og oppdatert innen eget fagfelt, og trives med å komme med forslag til løsninger for å optimalisere våre systemer.

Som applikasjonsekspert vil du være en del av Oculos Tech-avdeling, og stillingen rapporterer til avdelingsleder for Tech. Totalt er vi nå 15 personer som jobber i denne avdelingen, og vi er i stadig vekst. Har du kjennskap til Microsoft Azure Cloud, og erfaring med implementering av marketing automation-plattformer vil dette være en stor fordel.

 

Personlige egenskaper:

 

Som person er du initiativrik og engasjert, og en pådriver for egen og kollektiv utvikling. Du har et kommersielt hode, er resultatorientert og evner å jobbe selvstendig. En nøyaktig og strukturert tilnærming til dine arbeidsoppgaver vil være en forutsetning for å lykkes. I tillegg er du både en lagspiller og relasjonsbygger, med tro på at vi sammen kommer frem til gode løsninger for teamet og våre kunder. I tech-avdelingen har vi en løsningsorientert og fleksibel arbeidsånd, og er positive og serviceinnstilte overfor hverandre og kundene våre.

Kunnskap og erfaring:

 

 • IT relatert høyskole-/universitetsutdannelse.
 • Minimum 2-3 års erfaring innen CRM/Martech.
 • Erfaring med implementering av Martech/CRM-løsninger og/eller teknisk drift av tilsvarende løsninger.
 • Erfaring med API/systemintegrasjoner

 

Hva får du av oss:

 

 • Mye ansvar, store utviklingsmuligheter og en hverdag med spennende utfordringer.
 • En svært spennende kundeliste.
 • Et arbeidsmiljø der kulturen er bygget rundt lagarbeid. I Oculos er alle like viktige.
 • Organisasjon med stor faglig kompetanse på et bredt spekter av tjenester.
 • Oslos råeste kontorlokaler i Kongens gate
 • Konkurransedyktige betingelser etter erfaring og kvalifikasjoner
 • Faglig påfyll innen kommunikasjonsfaget gjennom Ahead-akademiet.
 • Fleksibelt omkring arbeidstid og -sted

Om Oculos

 

Oculos er en del av det Aller Media-eide byrånettverket Ahead Group Norway AS. Byrået spesialiserer seg på personalisert kommunikasjon ved å omsette innsikt, data og teknologi til kreativ, relevant og sømløs kommunikasjon som engasjerer, konverterer og samtidig bygger lojalitet.

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via denne lenken  som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.