Noe av det råeste
innen loyalty!

Oculos inngår strategisk partneravtale med svenske Revide på Loyalty-plattformen Voyado,
og får eksklusivitet på å selge løsningen i Norge.


Teknologi stadig viktigere for å lykkes

«For å styrke vår posisjon ytterligere og raskt kunne møte våre kunders behov, har vi nå inngått et strategisk og langsiktig samarbeid rundt teknologi med selskapet Revide og deres Loyalty plattform Voyado», forteller Truls Røise, partner og kommersielt ansvarlig i Oculos.

 

I en hverdag med raskt økende digitalisering og fokus på utnyttelse av kundeinformasjon, er teknologien en stadig viktigere faktor for å lykkes med utvikling av gode og lønnsomme kunderelasjoner. Etter å ha utviklet og implementert loyalty-plattformen ”Oculos Dialog” i en årrekke, er tiden nå moden for å løfte blikket mot fremtiden.

 

«Avtalen med Revide markerer en spennende retning for Oculos. Dette vil styrke vårt produktspekter ytterligere og er et viktig fundament for videre vekst», uttaler Tom Orvei, CEO i Oculos. «Ikke minst vil det bidra til at våre kunder fortsatt vil ha tilgang til den beste teknologien og kompetansen for å lykkes med sine lojalitetssatsninger i fremtiden», fortsetter Orvei.

 

”Et samarbeid med en teknologiaktør av dette kaliberet, gjør dessuten at vi i Oculos kan fokusere enda mer på det vi gjør aller best: Strategisk rådgivning, lojalitetskonsepter og operationstjenester. Systemet er tross alt bare et verktøy. Resultatene oppstår i kombinasjon med et godt lojalitetskonsept, og der er det få som slår oss” avslutter han.

 

Se hele pressemeldingen her


Fremtiden er skybasert

Voyado vil komplementere og på sikt erstatte Oculos Dialog. For våre kunder betyr endringene rask tilgang til markedets mest brukervennlige og skalerbare plattform for campaign management, marketing automation, bonushåndtering og kundeinnsikt. Den skybaserte løsningen gjør innsikt og analyse enda mer tilgjengelig, og scorer bl.a. høyt på datakraft og lagringskapsitet. Voyado har dessuten et mer moderne og intuitivt brukergrensesnitt som gjør det lettere å navigere. Voyado benyttes i dag av en rekke ledende merkevarer som Mekonomen, Kjell & Company, Rusta og NetOnNet med flere.

Om Oculos

Oculos er et ledende teknologi- og marketingmiljø med fokus på Loyalty Management. Med våre tre forretningsområder Strategi, Teknologi og Marketing Operation er vi anerkjent for å lage nyskapende kundeopplevelser og lønnsomme lojalitetskonsepter for kjente, nasjonale og internasjonale merkevarer.

 

Selskapet ble stiftet i 1998 og har kontor i Oslo. Oculos har flere norske og internasjonale kunder Plantasjen, Nille, KID Interiør, G-Sport, Telenor, Choice Hoteller og andre. Les mer på oculos.no

Om Revide og Voyado

Revide er et Software selskap som utvikler og drifter Voyado, et skybasert lojalitetssystem. Selskapet ble stiftet i 2005 og har kontorer i Stockholm og Norrköping.

 

Systemet har blitt kjent for å være en av de kraftigste og mest brukervennlige i markedet. Mange av Sveriges største merkevarer i dag bruker Voyado som plattform; Rusta, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, JC, Brothers og andre. Les mer på voyado.com og revide.se

 


En løsning vi kan vokse videre med

Tom Orvei

CEO, Oculos

Oculos blir en av våre sterkeste partnere

Johan Bäckarlin

CEO, Revide AB

Ønsker du å vite mer om Voyado eller få en demonstrasjon?

Oppgi din e-postadresse og telefonnummer, så kontakter vi deg innen kort tid.
badge 2014 - Gull - Max Marketing Mix
Pepsi-MAX/ G-Sport
Integrert kampanje
badge 2013 - Gull - Max Marketing Mix
Plantasjens kundeklubb
Lojalitetsprogram
badge 2014 - Sølv - Max Marketing Mix
Nille-klubben
Lojalitetsprogram
badge 2015 - Bronsje - Max Marketing Mix
G-Sport/G-MAX Julekalender 2014
Enkeltarbeid